Reteta testata de pe blogul SAVORI URBANE
Fara zahar, sunt doar putin dulci, pentru mine, suficient de gustoase. Ideale pentru zilele de post.
INGREDIENTE
360 g miezuri de banane (3 banane mari)
150 g fulgi de ovaz
TOPPING
100 g nuci, alune, seminte, etc
PREPARARE Fursecuri rapide fara zahar, cu ovaz si banane
1. Mixeaza cu robotul miezurile de banane.
2. Rastoarna intr-un castron si adauga fulgii de ovaz. Omogenizeaza cu o spatula. Acopera cu folie de plastic pasta ca sa nu oxideze (direct pe suprafata compozitiei).
3. Se lasa pentru 1 ora la temperature camerei, timp in care fulgii se hidrateaza si se mai umfla.
4. Taie nucile sau alunele cu cutitul.
5. Asterne hartie de copt in tava si plaseaza gramajoare cu lingura. Aplatizeaza putin si presara deasupra nuca. Apasa ca sa se fixeze.
6. Se coc la 180 grade timp de 25 de minute.
Liv(e) it!
Foarte faine ti-au iesit fursecurile!! Ma bucur ca ti-a placut reteta noastra 🙂
Multumesc! 🙂