Sarbatoresc 1 an de viata pentru blog, altfel decat cu o reteta buna sau un concurs. Ca la orice sfarsit de an, strang intr-o privire cele ce au trecut si de regula sentimentele sunt amestecate: satisfactii, multumire sau neimplinire pentru toate cate nu le-am putut realiza.
Am gasit potrivit sa adun (… intr-un singur montaj as fi vrut), “povesti dulci, iuti si sarate” pe care le tot public de 1 an. Povestile s-au dovedit a fi multe, mai bine zis, ele rostesc diferit si de aceea am selectat pe cele legate de TRADITIONAL si le-am grupat in partea a doua.
Rasfoind arhiva personala foto si video, m-a incercat un sentiment de regret ca nu vad si alti ochi valori de demult al caror loc ar fi intr-un muzeu, nu in cufere uitate prin case din vreun sat.
[…]
Sa radem si sa plangem impreuna pare pretentios spus, dar in partea a doua (TRADITIONAL), am tesut cu gandul la rudele si prietenii care au ales sa traiasca departe de casa, o prietena a tinut sa imi spuna:
“nu stii ce inseamna pentru mine unele dintre povestile tale de pe blog … si pozele alea de la tara … uneori mi se impaienjenesc ochii cu lacrimi de dor … ” (Cornelia traieste de mai bine de 20 de ani in America).
Fara sunet, nu are sens ca sa vizionati pentru ca de data aceasta comunic si prin muzica asociata. Calitatea filmelor este una home-made, cu secvente reformatate de editorul video, nu am investit foarte mult timp ca sa elaborez in plus. Multumesc celor care cheltuiesc timp sa deschida si sa arunce o privire in acest blog, sa comenteze, sa intrebe … caut sa nu retin oamenii din treburi cu lucruri pe care nu le gasesc de folos, dar acum este o ocazie speciala care ma scuza pentru cum ma laud cu munca mea de 1 an. 🙂
Recomand sa vizionati full screen, desi rezolutia va fi mai proasta (sau macar direct din Youtube pentru o imagine mai mare) si sa pastrati ordinea vizionarii deoarece clipurile au o continuitate in partea a doua. Multumesc!
Liv(e) it!
Livit – Admin.
Familiei mele, cu dragoste.
Secventele cu mine sunt din anul 2009, nu sunt recente:
Out-of-copyright ! Would not be made available for printing. Painting Concept > All rights reserved! The artwork and the content of the site www.liviageambasu.rouavision.ro is protected by the law of copyright (No. 8/1996-Romania).
TRADITIONAL
La multi ani !
multumesc! gresisem un link la CALATORIA …
Foarte frumos ,emotionant si………….. esti foarte tanara si frumoasa (cam de varsta ficei mele).La multi ani de blog si te urmaresc cu drag.Imbratisari………
Multumesc pentru urari. Mia, nu mai sunt tanara, am scris in text, secventele filmate sunt din 2009. 🙂
Felicitari Didi! Foarte faine toate filmuletele…si soundtrack-ul! Arta. Ca tot ce faci.
Oana, sunt admiratorul tau <3. Multumesc pentru vorbele frumoase.
La multi ani! Felicitari pentru blogul tau fain si plin de retete apetisante 🙂
Sa ai la fel de multa inspiratie si in continuare!
Claudia, sunt onorata ca ti-ai dat din imp ca sa vizionezi. Nu sunt mai presus de ceea ce alcatuiesti tu. 🙂
Didi draga, esti o scumpa! Ma bucur ca in cele din urma ni te-ai dezvaluit, zic ca ar trebui sa o faci mai des pentru ca omul din spatele design-ului este minunat! Sa-ti fie blogul mereu plin de zambete, de culoare si de voie buna, ca si tine!
Alex, imi creste inima cand vad ca iti place prezentarea blogului meu. Nu mai sunt la fel de tanara ca in film, am scris ca sunt secvente din 2009, dar ma lupt sa arat inca decent. Acum am o motivatie in plus 🙂
La multi ani, Food Design! Un articol minunat Didi ca toata munca ta din acest an.Am revazut si pizza cuib, reteta datorita careia te-am “cunoscut” 😉 Felicitari pentru originalitate si la cat mai multe realizari si aniversari. Te imbratisez cu drag :*
Diana, porti nume de zeita si esti aievea! 🙂 Iti multumesc pentru caldura vorbelor tale. Te (va 😉 ) imbratisez si eu cu mare drag.
Felicitari! La multi ani si multe retete minunate!
Este o onoare ca ma vizitezi! Iti multumesc!
LA MULTI ANI multe retete bune cum sunt de altfel si multe succese felicitari ptr tot ce faceti
Multumesc, Any! Esti bine-venita pe aici.
Am descoperit acest blog recent si imi place ce vad, ce aud, ce citesc. Felicitari Didi pentru tot ce faci! Sa cresti mare Food Design si sa ne incanti in continuare cu retete si povesti frumoase! La multi ani! 😉
Multumesc, Simona! Stiu blogul tau. Pacat, nu este timp sa vin mai des pe acolo …
La multi ani si la cat mai multe retete deosebite cum ne-ai obisnuit pana acum! Iti doresc numai bine, om bun, frumos si talentat!
Xana, prea generoasa in laude, ca de obicei. Multumesc!
Happy blogversary! Multi ani inainte
Sa fie primit! 😛 Miti, voi gasi mai des motiv de sarbatoare ca sa va am aproape 🙂
LA MULTI ANI dulceiutesarat ! Sa cresti mare si voinic,,,adica sa ne rasfeti cu cat mai multe retete minunate asa cum ne-ai invatat !
multumesc! 🙂
Multi ani blogului tau ! A crescut intr-un an cat altele in sapte ! Cel mai mult ma bucur ca stiu acum cum arati si nu ma mai gandesc la o inchipuire :))
Multumesc! Era sa te bucuri degeaba 🙂 … Sunt mai batrana cu 5 ani. Sunt secvente din 2009, am mentionat asta in text. 🙂
5 ani nu mi se pare mare diferenta :)),
🙂
La multi ani ! Multi ani inainte cu multe bunatati !
Multumesc, Mihaela! Ti-am dat like in FB paginii blogului. 🙂
Aveti un blog deosebit. Va doresc sanatate sa ne puteti incanta si de acum inainte cu retete minunate si nu numia. La multi ani!
Multumesc, Irena! Ma bucur ca esti aici. 🙂
Hei !!! La multi ani , draga mea !!! Si multi anisori deliciosi si frumosi de acum incolo !!!
Multumesc mult! Deliciosi cartofii gratinati de la tine 😉 Dupa ce am uitat prima oara sa pun smantana, a doua oara am aflat mai bine :))
La multi ani frumosi si felicitari pentru toata munca frumoasa pe care ai depus-o pana acum! Mult succes si de acum incolo! Pup
Multumesc, Poli! 🙂
Ma bucur sa aud asta !!! Sa va fie de bine !! 😉
Multi ani inainte blogului! Si mi-a parut bine sa te cunosc, fie si doar pentru cateva momente, fie si doar virtual.
🙂 Sa fie! Vor fi ocazii si live, numai ca vei intalni pe una mai tanara cu 5 ani, poate ca n-o s-o recunosti …
Draga Livia,iti trimit cu intarziere urarile mele de bine. Tu stii cum este cu un copil mic.
In momentul de fata cuvintele-mi sunt sarace in comparatie cu ce simt. Mi-ai ramas foarte draga. Intotdeauna am stiut ca esti o fire sensibila,rafinata…dar aceste filmulete impletesc atat de bine tot ceea ce esti tu……multa bafta!!!
Iti multumesc, Gina. Iti trimit un mail.
Pingback: Paine de secara cu kalamata, coaja de lamaie si ierburi de Provence | FOOD DESIGN
Pingback: Sunt blogger si … pleci in tabara! | FOOD DESIGN