Cadoul dulce de “8 Martie”, il ofer doamnelor maine, intr-un cadru special: Sunday Lunch, “acasa” la Diana Duca.
Dar si “Croque madame” este in ton cu sarbatoarea de astazi. De ce n-ar fi si micul dejun unul dedicat femeilor? Un mic dejun cald, de mancat cu furculita si cutitul si daca va place preparatul, ma puteti vota in acest concurs. Este sandwich-ul meu preferat din tot ce am inregistrat acolo.
INGREDIENTE
2 felii de paine
60 g branza cheddar sau cascaval (rase=traditional)
2 felii de sunca presata
1 ou
1 lingura de unt
rucolla
piper
PREPARARE
1. Preincalzeste cuptorul si pune o tigaie la foc mediu.
2. Pune jumatate din unt in tigaie si rumeneste bine sandvisul (sunca si branza cheddar intre doua felii de paine).
3. Apasa bine pana se prajeste, apoi baga-l la cuptor pentru a se mentine cald. Prajeste oul in aceeasi tigaie si pune-l deasupra sandvisului. Presara piper macinat proaspat si sare.
Sandvisul “Croque madame” se serveste alaturi de salata verde sau rucolla.
Liv(e) it!
Arata… delicios!
Multumesc, Victor. Chiar este, dupa gustul meu.
mmmm….bun! 😀
🙂