Go Back
Print

Timp de preparare 1 hour
Timp de gatire 36 minutes
Portii 30 bucati

Ingrediente

PENTRU BLATUL CU MAC

  • 1 ou
  • 5 lg zahar
  • 150 ml smantana
  • 5 lg faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 5 lg mac

PENTRU CREMA DE CACAO

  • 1 ou
  • 5 lg zahar
  • 150 ml smantana
  • 4 lg faina
  • 1 lingurita praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • 2 lg cu varf de cacao (3 daca este decolorata)

PENTRU BLATUL CU NUCA

  • 1 ou
  • 5 lg zahar
  • 150 ml smantana
  • 5 lg faina
  • 1 lingurita praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • 5 lg nuci macinate

PENTRU CREMA CU GRIS

  • 400 ml lapte
  • 4 lg gris
  • 170 g ... pana la 200g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g unt gras

PENTRU GLAZURA

  • 150 g ciocolata cu lapte (+ 50 alba daca vrei sa desenezi dungi albe pe deasupra)
  • 1 lg unt
  • 2 lg lapte

Recipe Notes

<strong>TAVA mea are: 25X30 cm (merge si in 23x35)</strong>

De retinut prescurtarile: <strong>lgr=lingurita, lg=lingura</strong>.