Ardei umplut cu legume si topping de branza

  • on 23/08/2016
  • 57 Views

Tot din categoria 200-400 calorii /portie din colectia GOOD FOOD UK. Sa iti spun de ce nu m-a incantat maxim. Am inlocuit fasolea cu linte verde, care nu prea imi place. Cea rosie imi place. Altfel, preparatul este bun de testat si pentru gustul tau. Ne-ar fi placut cu branza mai multa, dar atentie la calorii, daca le numarati.
288 calorii /portie
-ardei-umplut-cu-legume

Timp de preparare 15 minutes
Timp de gatire 25 minutes
Timp total 40 minutes
Portii 3 portii

Ingrediente

  • 3 ardei gras mare curatat de cotor si nervuri
  • 1 lgr rasa de chimion (cumin, camun)
  • 1/3 lgr rasa seminte de coriandru macinate
  • 1 ceapa feliata solzi
  • 1 catel usturoi ras fin
  • 1 ardei iute mic curatat si tocat fin
  • 1/2 vanata cuburi mici
  • 220 g fasole fiarta (posibil conserva) sau naut
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou mare
  • 25 g branza telemea sfaramata
  • 50 g branza de vaci mai uscata
  • 2 pumni de rucola sau Iceberg
  • 1 lime sau lamaie mica
1. Cu o zi inainte se inmoaie fasolea si se fierbe. Cei grabiti, vor gasi la conserva, gata fiarta. Se va pastra lichidul.
2. Incalzeste cuptorul la 190 ° C, treapta 5 aragaz clasic.
3. Jumatatile de ardei curatate, se pun in tava de aragaz / vas termorezistent protejata cu hartie de copt, cu pielita in sus, pentru 15-20 minute.
4. Taie legumele cum am indicat mai sus in ingrediente.
5. Incinge tigaia incapatoare si se prajesc amestecand mereu, condimentele (1 minut).
6. Toarna toate legumele impreuna cu fasolea si lichidul cam 1 cana sau cat are conserva.
7. Acopera cu capac si fierbe-le 20 de minute, amestecand din cand in cand. Lichidul trebuie sa scada, amestecul nu zemuie, este mai uscat.
8. Opreste focul si adauga patrunjelul tocat.
9. Intr-un castron larg, bate oul cu o furculita cu coarne mai lungi daca ai, si zdrobeste branza feta / telemeaua, apoi amesteci si cu branza de vaci.
10. Intoarce ardeii si cu o lingura distribuie amestecul de legume.
11. Distribuie deasupra si amestecul de branza.
12. Mai da la cuptor pentru 10 minute la 200 grade.
Se servesc pe un pat de rucola ( sau cu Iceberg) si felii de lime pentru stors deasupra.
Liv(e) it!
Alte retete din categoria 200-400calorii:
Salata asiatica, cu pui la grill/2016
Salata de pui cu naut si susan/2016
Oua in cuib de rosii / 2016
Salata de sfecla rosie, branza de capra si mar/2015
Salata cu naut, ardei si rodie/2015
Salata cu untisor si avocado/2015
Guacamole (salata din avocado)/2014
Liv(e) it!
-ardei-umplut-cu-legume
-ardei-umplut-cu-legume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..