Lasagna cu carne de pui, varianta (mai) rapida

Lasagna originala, cu sos ragu si elaborata, o gasesti AICI. Aceasta este varianta cu pui in loc de carne de vita sau porc si este mai rapid de facut pentru ca nu se mai fierb foile. Acestea se vor inmuia suficient de la sos. Foile Barilla oricum au indicatia ca nu necesita fierbere.
Lasagna cu pui trapida

Timp de preparare 30 minutes
Timp de gatire 45 minutes
Timp total 1 hour 15 minutes
Portii 8 portii

Ingrediente

  • 1 cutie foi pentru Lasagna
  • 450 g carne tocata de pui
  • 300 g ciuperci
  • 150 g cascaval
  • 350 g pasta de tomate
  • 5-6 frunze busuioc sau putin uscat
  • 3 lg ulei de masline
  • sare, piper

PREPARARE
1. Intr-o tigaie grea calesti ceapa taiata marunt in uleiul de masline si dovlecelul taiat taiat bucatele mici.
Lasagna cu pui trapida
2. Completezi cu ciupercile fierte , carnea, sare, piper si lasi 15 minute la foc mic.
Lasagna cu pui trapida
3. Adaugi usturoiul pisat, patrunjelul, busuiocul maruntit si lasi inca 10 minute ca sa fiarba cu jumatate din bulionul de rosii.
Lasagna cu pui trapida
4. Intr-o tava ca de chec unsa cu putin unt aseaza un strat de compozitie si unul de casacaval ras.
Lasagna cu pui trapida
Lasagna cu pui trapida
5. Acoperi cu doua foi puse una in continuarea alteia.
Lasagna cu pui trapida
Repeti procedeul pana ramai fara ingrediente si termini cu doua foi de lasagna, peste care torni restul de suc de rosii.
Lasagna cu pui trapida
6. Adaugi deasupra cascaval ras, topping. Dai la cuptor circa 30-45 minute la 180 de grade.
Liv(e) it!
Lasagna cu pui trapida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Don't Miss! random posts ..