Lasagna originala, cu sos ragu si elaborata, o gasesti AICI. Aceasta este varianta cu pui in loc de carne de vita sau porc si este mai rapid de facut pentru ca nu se mai fierb foile. Acestea se vor inmuia suficient de la sos. Foile Barilla oricum au indicatia ca nu necesita fierbere.
Ingrediente
- 1 cutie foi pentru Lasagna
- 450 g carne tocata de pui
- 300 g ciuperci
- 150 g cascaval
- 350 g pasta de tomate
- 5-6 frunze busuioc sau putin uscat
- 3 lg ulei de masline
- sare, piper
PREPARARE
1. Intr-o tigaie grea calesti ceapa taiata marunt in uleiul de masline si dovlecelul taiat taiat bucatele mici.
2. Completezi cu ciupercile fierte , carnea, sare, piper si lasi 15 minute la foc mic.
3. Adaugi usturoiul pisat, patrunjelul, busuiocul maruntit si lasi inca 10 minute ca sa fiarba cu jumatate din bulionul de rosii.
4. Intr-o tava ca de chec unsa cu putin unt aseaza un strat de compozitie si unul de casacaval ras.
5. Acoperi cu doua foi puse una in continuarea alteia.
Repeti procedeul pana ramai fara ingrediente si termini cu doua foi de lasagna, peste care torni restul de suc de rosii.
6. Adaugi deasupra cascaval ras, topping. Dai la cuptor circa 30-45 minute la 180 de grade.
Liv(e) it!